Over mij

Sharon Uitendaal

Hey wat leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Ik ben Sharon, 22 jaar.
Op mijn 17e kreeg ik een burn-out en besloot ik hierover te gaan bloggen. Ik wist niet dat het mogelijk was om op die leeftijd al een burn-out te krijgen en stuitte op veel onbegrip in mijn omgeving. Ik voelde me onbegrepen en besloot de taboe rondom dit onderwerp te doorbreken, jawel: met deze blog. Ik ben gaan schrijven over allerlei onderwerpen die hiermee te maken hebben, altijd met het oog op een les die ik daarbij geleerd heb en met een positieve insteek.

Na 2 jaar zonder verbetering in mijn herstel, kreeg ik de diagnose ME/cvs. Deze zette mijn leven op zijn kop en zorgde dat ik het schrijven stop zette. Ik kreeg te horen dat ik niet meer zou herstellen en viel in een heel diep dal.

Maar toch! Nu zo’n twee jaar verder gaat het ontzettend goed met me. Ik heb me toch een (levens)lessen geleerd en wil mijn zoektocht naar geluk en de weg in mijn herstel graag weer met de buitenwereld delen. Gewoon, omdat dat een paar jaar geleden zo waardevol voor mij zou zijn geweest!

Op YoungCoach zul je dus persoonlijke verhalen vinden die te maken hebben met mijn ervaringen. Uiteraard deel ik hierbij hoe het mij gelukt is om mezelf weer terug te vinden. Want dat gun ik jou ook!

Liefs,
Sharon